Ishte drejt fundit te jetes se saj, nxjerr letrat italiane dhe shkon në Britani per kurim, por aty shqiptares se pa fat i ndodh fatkeqesia e papritura

Quhet Fatmira Tafa, shqiptarja 31 vjeçare e dënuar me 14 muaj burg nga gjykatë e Kardifit në Britani, pasi akuzohet për mashtrim. Ajo, si shumë bashkëatdhetarë të tjerë kishte shkuar në Britani duke u fshehur në pjesën e pasme të një kamioni, raporton Daily Mail. Por prekese eshte se kishte përdorur identitet të rremë për… Read More »