Video qe po trondit rrjetet sociale ,që do tju thyeje zemrën edhe juve, djali thith gjirin e nënës, edhe pse ajo është e vdekur…

By | April 15, 2018

Një fëmijë 17-muajsh shihet duke qarë mbi trupin e vdekur të nënës së tij
Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Indi, ku në video shihet një fëmijë 17-muajsh që qan mbi nënën e tij edhe pse ajo tashmë ishte e vdekur dhe shihet duke thithur gjirin e nënëns për të pirë qumësht.

Dyshohet se kjo grua ka vdekur nga një aksident, sepse shihet se ajo ka gjak nga hunda dhe veshi.

Policia tashmë ka nisur hetimet për këtë rast dhe ata janë në kërkim të adresës së gruas në mënyrë që fëmijën ta dorëzojnë në familjen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *