Komshiu Me Dërgoi Në Hotel Me Taksi Fshehurazi Dhe Më Tha Që Këtu Ishim Rehat Dhe Sna Bezdis Askush. Aty U Palluam Shumë Dhe…

By | April 15, 2018

Shkova ne hotel nje dite me nje komshi qe e kisha per qejf. Ishte shume i bukur dhe filluan ndjenjat qe te me silleshin ne trupin tim dhe mezi prisja qe ai te fillonte naten qe te bombardoheshim nga ndjenjat e te dyve. Ai e beri ate qe e doja une dmth qe te fillonte naten me prejke te lehta. Me prekte nga trupi dhe me shikonte ne sy nuk fliste fare. Pastaj fillova dhe un ta prek dhe pastaj ai filloi te me zhvesh te gjithen mua. Pastaj un fillova ta zhvesh ate dhe pasi u zhveshem filluam te ferkonim ai ne bythe dhe une ne… klli,kko rellkk,amen mposhtte, per t;lex,uar pos,timin e plo,tte dhe per tpar vi,dd,eoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *