Jam Anjeza , Jam 27 Vjeç ,Jam E V#rgjer Kërkoj Një Djal Për Lidhje Serioze . Ju Lutem Dua Vetem Meshkuj Serioz! Kontakto Tani Tek Email…

By | April 15, 2018

Përshëndetje ju udheheqes te ksaj faqeje jeni me te miret por ju lutem mos ma shfaqni emrin e plote ju lutem vetem anonim! Jam një vajzë 27 vjeçare kam të mbaruar vetëm fakultetin e drejtësisë, aktualisht punoj në një kompani private si menaxhere e një restauranti. Jam e interesuar ta gjej një djalë i cili është serioz dhe poashtu i njejti djal që ka para dhe që është i bukur…Per tpar numrin e vajzes duhet te kli,koni nrek,llam, me posh,te dhe do ta mesoni emrin dhe ku jeton vajza qe kerkon djalë serioz…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *